VOKALIST, KOMPONIST OG PRODUSENT

Kammerensemblet Song Circus (2008-) består av seks norske, profesjonelle sangere med samtidsmusikk og improvisasjon som spesialfelt. Ensemblet er basert i Stavanger, under kunstnerisk ledelse av Liv Runesdatter. Song Circus har dyrket fram et uvanlig og fascinerende lydvokabular, i kombinasjon med sjelden musikalsk presisjon.
Gjertsen SongCircus

Ensemblet har gjestet internasjonale festivaler og scener, og konserter har ved flere anledninger blitt kringkastet på europeisk radio- og TV-kanaler. Ensemblet vektlegger nære og langvarige samarbeid med komponister og skapende kunstnere. Song Circus har også laget prosjekter i grensefeltet mellom konsert, konseptkunst, installasjoner og performance, på bestilling fra gallerier, muséer, festivaler m.fl.

Høsten 2015 lanserte Song Circus Anatomy of Sound, i samarbeid med den multi-Grammynominerte plateprodusenten Morten Lindberg (2L). Utgivelsen har høstet svært gode anmeldelser og ble nominert til Spellemannprisen.

Song Circus har en lang liste spennende prosjekter. Besøk ensemblets nettsider, les og lytt: www.songcircus.no

I 2016 lanserte Song Circus en EP med akustiske vokalutdrag fra Anatomy of Sound, og en kunstfilm, skapt i samarbeid med regissør Maja Friis (DK):