VOKALIST, KOMPONIST OG PRODUSENT

Jeg har mye å være takknemlig for. De siste årene har bydd på store, krevende utfordringer, det har kostet både energi, mot og penger. Det vil ta tid å få publikum tilbake i konsertsalene, og den internasjonale kunstscenen er fortsatt preget av mye usikkerhet. Noen av mine internasjonale samarbeidspartnere strever med å overleve. Kontraktene våre har fortsatt korona-klausul, og jeg risikerer fortsatt private penger når vi booker turnéer, men vi er på vei tilbake. Det går i riktig retning.

Jeg er privilegert fordi flere av prosjektene mine har offentlig finansiering, og støttespillerne mine har vært positive når jeg foreslått alternative løsninger. Jeg har klart å betale regningene mine, og jeg har vært en god oppdragsgiver for kunstnerne mine. Samtidig har jeg fått utvikle nye prosjekter, knyttet nye relasjoner til kunstnere og publikum, jeg har fått gjøre kunstprosjekter sammen med barn og unge og profesjonelle kunstnere, prosjekter jeg er veldig stolt av. Jeg gleder meg til å formidle dem!

Midt under nedstengningene fikk jeg fordype meg i flere stedsspesifikke prosjekter, blant annet «Fugler» sammen med ensemblet mitt Song Circus og flere gjestekunstnere. Samtidig som alt annet sto stille, gjennomførte vi blant annet et stort antall forestillinger for barn og unge, i skogsomgivelsene, i deres eget nærmiljø. For meg som først og fremst gjør konserter utenfor hjembyen min, har det vært verdifullt å knytte bånd til et lokalt publikum.

Ikke minst har jeg fått mulighet til å arbeide med filmkunst i filmteam med fagfolk, filmkunstnere og produsenter jeg setter høyt. Det å få debutere som regissør er dypt inspirerende! Filmopptakene er ferdige og etter sommeren starter arbeidsprosessen i studioet. Fortsettelse følger!